Novine: "U zaveri protiv Vučića i neki ministri iz SNS"; Tužni vikend"

Dnevne novine u izdanju od ponedeljka, 8. mart pišu o objavljenim fotografijama zločina Veljka Belivuka, kao i istrazi tih dela.

Izvor: B92

Nedelja, 07.03.2021.

21:40

Novine:

"Politika" naslovnu stranu posvećuje otvaranju fabrike "Kontiental automotiv Srbija" pod naslovom "Srpska pamet u najboljem svetlu", a piše i o smrti glumca "Odlazak Borisa Komnenića".

"Večernje novosti" donose intervju sa gradonačelnikom i funkcionerom SNS Milošem Vučevićem "U zaveri protiv Vučića i neki ministri iz SNS", dok o smrti muzičara Sanje Ilića pišu "Poslednja nota Sanje Balkanike".

"Blic" donosi istraživanje povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena "Da li su žene u Srbiji zaista ravnopravne", dok o rekordu tenisera Novaka Đokovića piše "Đoković je borj 1".

"Kurir" piše o naslednicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka "Naslednik", dok o smrti muzičara Sanje Ilića i glumca Borisa Komnenića piše "Tužni vikend".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: