Glišić za TV Prva: Umesto da se zahvale Vučiću, spremali mu metak VIDEO

U Srpskoj naprednoj stranci nema podela, kaže specijalno za vesti Prve predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 04.03.2021.

15:55

Glišić za TV Prva: Umesto da se zahvale Vučiću, spremali mu metak VIDEO
Printskrin: TV Prva

Kako kaže, ima pojedinaca koji su opijeni državnim funkcijama, a u stranku uopšte ne dolaze.

"Radi se o ljudima koji se nalaze na najvišim državnim funkcijama, koji su na te funckije došli zahvaljujući predsedniku Vučiću, i umesto da mu se zahvale na rezultatima i radu u interesu građana ove zemlje, oni su odlučili da mu se zahvale snajperom, i da svoju zahvalnost pretoče u snajperski metak", rekao je Glišić.

On je naveo da su pripremu za to uradili kroz "demonizovanje i progon porodice predsednika Srbije".

"Kroz lažne vesti i izmišljene afere koje su plasirali kroz opozicone medije i opoizicione političare, ne bi li taj njihov čin koji su na kraju zamislili, prošao što lakše", rekao je Glišić.

Prema njegovim rečima, na svu sreću je osujećen takav plan.

"Na svu sreću, državni organi su preduzeli određene mere po tom pitanju i ja očekujem rasvetljenje tog slučaja do kraja i da javnost bude upoznata sa imenima svih onih koji su zloputrebili funkcije na kojima se nalaze", ocenio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: