Uhapšen Slobodan Milutinović Snajper

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili na Jahorini Slobodana Milutinovića, zvanog Slobo Snajper, iz Novog Sada, javlja ATV.

Izvor: ATV

Sreda, 03.03.2021.

11:31

Uhapšen Slobodan Milutinović Snajper
EPA-EFE Sascha Steinbach

Taj portal navodi da je Milutinović kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba Kabel, koji je dobro poznat policiji i ima debeo dosije i zabranu dolaska na stadion.

Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu zabranjen pristup stadionu "Karađorđe" kad FK Vojvodina igra utakmice.

ATV navodi da je Snajper bio blisko vezan za period vladavine Bate Kankana, Radomira Butorovića, pokojnog kontroverznog direktora Vojvodine, kome je Milutinović bio telohranitelj. Milutinović je tada bio jedan od vođa frakcije G-3, navijača Voše.

Njegovo divljanje po sportskim borilištima dolazi pod lupu javnosti 2017. godine. Tada je, posle završetka utakmice Ružomberok - Vojvodina u Slovačkoj, koju je domaćin dobio sa 2:0, fudbaler Nikola Trujić medijima ispričao da ga je u svlačionici napao Slobodan Milutinović, koji je sa još desetak pristalica Vojvodine ušao u svlačionicu.

"Milutinović me je uhvatio za vrat i počeo da me vuče do klupe. On mi je rekao: 'Šta ti glumiš?! Dokle mi tebe više da trpimo!'. Kada je on završio, šakom u glavu me je udario njegov rođeni brat Nenad i dodao: 'Videćemo se mi u Novom Sadu!'", ispričao je Trujić novinarima nakon napada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: