Podneta krivična prijava protiv sina Nenada Rašića

Jovana Filipović, advokat maloletnog I.M, kaže da je podnela tužbu protiv N.R, sina predsednika Progresivno demokratske stranke Nenada Rašića.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.03.2021.

21:30

Podneta krivična prijava protiv sina Nenada Rašića
Shutterstock/New Africa

Kako navodi, njen klijent je tada zadobio povrede u predelu glave i bio na bolničkom lečenju.

Filipović je istakla da su tek danas saznali da je I.M osumnjičeno lice i da se postupak protiv njega vodi pred Osnovnom sudom u Prištini, prenosi Kosovo onlajn.

„I.M je sve vreme držao ruke u džepovima dok su njih dvojica razgovarali, što se može potvrditi iz snimaka koje su dostavljeni iz navoda tužilaštva, na osnovu kojeg je došlo do pritvora ovih sedmoro lica. Ja se nadam da će tužilaštvo i organi gonjenja da jednako obrate pažnju na obe krivične prijave i da u oba slučaja dođe do pravnog rasvetljenja“, izjavila je Filipović.

Dodala je ''''da se nada da slučaj neće dobiti političku konotaciju kao što je to do sada bilo''''.

Branilac maloletnog I.M je kazala da njen klijent dobija preteće poruke putem Instagrama i da je o tome obaveštena policija.

Ona je dodala da Apelacioni sud još nije zasedao o odluci Osnovnog suda u Gračanici kojom je sedmorci mladića određena mera pritvora od 30 dana.

Prijatelji pritvorenih mladića, roditelji i rodbina održali su večeras, šesto veče zaredom, miran protest ispred policijske stanice u Gračanici sa zahtevom da se uhapšeni brane sa slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: