Otkriveno kada Krizni štab "prelama" o policijskom času

Od danas je radno vreme kompanija koje rade u sektoru usluga ponovo do 20 sati i tako će biti cele radne nedelje, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.03.2021.

17:20

Otkriveno kada Krizni štab
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg

On je dodao da će Krizni štab ponovo zasedati u četvrtak ili petak, kada će se analizirati epidemiološka situacija.

"Zadovoljan sam jer je sektoru usluga omogućeno da radi. Srbija je našla balans između zaštite zdravlja i zaštite ekonomije", rekao je Vesić nakon današnje sednice Kriznog štaba.

On je ponovio da je stav Grada Beograda da postojeće mere treba striktno poštovati i da nove restrikcije neće doneti bolje rezultate.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković preneo je novinarima posle sednice da je medicinski deo Kriznog štaba zatražio da se uvede potpuno zaključavanje, bar sedam do 10 dana, a konačna odluka biće doneta kroz nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: