Na Horgošu zaplenjena mini-laboratorija za uzgoj marihuane FOTO

Carinci su kod putnika na ulasku u Srbiju na prelazu Horgoš otkrili i zaplenili mini-laboratoriju za uzgoj marihuane, saopštila je danas Uprava carina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.03.2021.

16:10

Na Horgošu zaplenjena mini-laboratorija za uzgoj marihuane FOTO
Foto: Deposit/ zeferli@gmail.com

Turski vozač "nisan kaškaia", koji je putovao iz Amsterdama, u subotu carinicima ništa nije prijavio, a zatim su prilikom detaljnog pregleda vozila pronađene četiri velike kartonske kutije sa laboratorijom za brzo uzgajanje biljaka.

Vozač koji je zatečen u prekršaju rekao je da radi kao električar u Amsterdamu i da je mini-laboratorija, sa svom pratećom opremom i bio-preparatima, zapravo namenjena eksperimentalnom uzgoju određenih sorti voća, a ne marihuane, navodi Uprava carina.
Foto: Uprava carina Republike Srbije
Foto: Uprava carina Republike Srbije
Foto: Uprava carina Republike Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: