AMSS: Dobri uslovi

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju suvi kolovozi i dobri uslovi za vožnju, samo će ujutru biti slabe sumaglice u kotlinama i duž reka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.03.2021.

07:03

AMSS: Dobri uslovi

Kako je saopšteno iz AMSS, očekuje se pojačan saobraćaj u gradovima, a na autoputevima i glavnim putnim pravcima nema prekida i vanrednih zastoja.

U toku su radovi na brojnim deonicama i AMSS poziva vozače da u zonama radova voze sporije i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Na deonici autoputa u smeru Subotica - Novi Sad od petlje Subotica jug do petlje Žednik, danas počinju radovi na redovnom održavanju kolovoza.

U toku radova, od 7.00 do 16.00 časova saobraćaj će biti usmeren u preticajnu traku, dok će vozna traka biti zatvorena.

Na izlaz iz zemlje teretna vozila na Batrovcima i na Kelebiji čekaju 180 minuta, a na Šidu i Horgošu oko sat vremena, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: