Završeno izvlačenje: Ključevi stana u "Beogradu na vodi" otišli u Veliko Gradište FOTO

U finalu drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučen je dobitnik stana na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi".

Izvor: B92

Subota, 27.02.2021.

18:39

Default images

U pitanju je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

Ključeve automobila marke "fiat 500 L" večeras su dobili: Bojana Stepanović, Dijana Živković, Vojkan Maksimović, Nela Ilić i Ljubiša Kocić.

Sreću nije imao Milorad Jokić. Njegova koverta je izvučena za automobil "fiat 500 L", ali nije bila važeća, jer je imala dva računa ispod 100 dinara.

"Počinjemo! Poslednje izvlačenje u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”! Večeras se izvlači i glavna nagrada - stan u Beogradu na vodi, a u bazenu se nalazi čak 11,7 miliona koverata. Srećno", napisao je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: