Gužva kod Pojata zbog nezgode; zatvara se traka na Gazeli zbog skidanja novogodišnje dekoracije

Na auto-putu E-75, na 200 metara od naplatne stanice Pojate, u smeru Beograd-Pojate, saobraćaj se odvija usporeno zbog saobraćajne nezgode.

Izvor: B92

Subota, 27.02.2021.

14:30

Gužva kod Pojata zbog nezgode; zatvara se traka na Gazeli zbog skidanja novogodišnje dekoracije
Ilustracija: shutterstoc/Srdjan Randjelovic

Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, od sutra se izvode radovi na pojačanom održavanju.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta (smer Beograd - Šid) i neće biti moguće isključenje za Pećince iz pravca Šida i uključenje za Beograd iz pravca Pećinaca, saopštili su Putevi Srbije.

Alternativni putni pravci su petlja „Ruma" i petlja „Šimanovci". Auto-put E-75, petlja Sirig - petlja Vrbas, u smeru ka Subotici, do 1. marta od 9 do 15h, radovi na redovnom održavanju u voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Auto-put E-75, na mostu „Gazela", u smeru ka Šidu, od danas u 23 h do sutra do 2.00 časa radovi na skidanju novogodišnje dekoracije.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije u 13.05 časova na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: