"Srbija će biti šokirana - odsecanjem glava hteli da reše problem" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će možda biti otkazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je zakazana za danas u 19 h.

Izvor: B92

Petak, 26.02.2021.

13:27

Printskrin/ TV B92

On je novinarima u Kuršumliji kazao da je dobio određene informacije.

"Velike su teme, ali to ćemo znati u roku od dva sata, da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku", pojasnio je on.

Govoreći o borbi protiv organizovanog kriminala, Vučić je rekao da će država tu borbu nastaviti.

"Država će se odgovorno ponašati prema onima koji smatraju da je odsecanje glava rešenje problema", kazao je on.

Prema njegovim rečima, kada pravne pretpostavke budu dozvolile, izaći će u javnost sa informacijama o hapšenju Veljka Belivuka i ostalih.

"Kada stavimo sve činjenice na sto, narod Srbije biće više nego blago šokiran. Pa ćemo da pitamo te stručnjake koga su štitili", rekao je on.

Vučić je kazao da će Srbija biti "blago rečeno šokirana", kada izađe sa novim informacijama u javnost.

"Obavestićemo vas u vezi sa borbom sa organizovanim kriminalom, samo da vidimo da li možemo danas ili moramo da sačekamo još dva dana", kazao je Vučić.

Podsetimo, jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran Kasina u centru Beograda u kom su obezbeđenje činili članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: