Biljana Pantić pred vratima SSP-a: "Imam par pitanja za gospođu Tepić, ostali smo uskraćeni za odgovore"

Narodna poslanica SNS Biljana Pantić obratila se javnosti ispred sedišta Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2021.

18:08

Biljana Pantić pred vratima SSP-a:
TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs

Biljana Pantić je zamolila Mariniku Tepić da odgovori na ključna pitanja koja, kako kaže, zanimaju sve građane Srbije.

"To jedna žena koja voli da drži konferencije kada nema suparnike, neka nam sada odgovori na pitanja. Koliko je zaradila od firme Multikom, čiji je vlasnik Dragan Đilas i koliko je vlasnik prihodovao u periodu od 2004. godine do 2012. godine dok je bio na vlasti? Koliko je para dala fudbalskom klubu Dinamo iz Pančeva, tobože, pomažući, dok je bila na vlasti i koliko se puta videla sa narkodilerima, Filipovićem i Đukanovićem i o čemu je razgovarala sa njima? Da li o iseljavanju novinara? Još jedno pitanje... Juče je imala proslavu rođendana njenog gazde. Pa nas zanima šta mu je poklonila i da li je poklon od narkodilera? Da li je po instrukciji mafijaša prebrojavala kokoške u Moroviću ili joj je samo cilj da skriva afere? Da li je istina da se od novca narkodilera okreću jedne novine čiji će urednik biti Veselin Simonović? Ja je opet pozivam na duel i neka odgovori svim građanima Srbije na sva pitanja. Ja nemam problem da se pojavim sa njom na televiziji, bilo na tajkunskim ili nekim drugim", rekla Biljana Pantić Pilja.

Pantić je i ranije uputila i javni poziv Mariniki Tepić na TV duel koji je ostao bez odgovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: