"Sa anatomijom sam se mučio, mučio, mučio"; "Svaki put sam odgovarao dugo, čini mi se najduže"

Predsednik Vučić podelio je u nedelju svoje ocene sa Visoke sportske škole. Danas je poručio da oni koji sumnjaju u njih mogu da pitaju njegove profesore.

Izvor: B92

Utorak, 23.02.2021.

18:53

Default images

Aleksandar Vučić podelio je na Instagramu fotografiju iz indeksa iz prvog semestra - tri desetke i jedna devetka iz Anatomije.

Nakon sednice Predsedništva SNS odgovarao je na novinarska pitanja i prokomentarisao sumnje u to da je bio na kolokvijumima i ispitima, s obzirom na to da je tih dana "išao po Srbiji i na video-samitima".

"Ispite sam polagao na Banovom brdu, u visokoj strukovnoj školi. Svaki put su me lepo dočekali. Svaki put sam odgovarao dugo, čini mi se najduže. A profesore pitajte kakav sam bio. Molim novinare da ispitaju sve moje ispite isto kao što su i moje ispite na Pravnom fakultetu."

Rekao je da se mučio sa anatomijom, a ostalo je mnogo lakše išlo.

"Sa anatomijom sam se mučio, mučio, mučio, ali sam naučio skoro svaku koščicu u telu, sve organe za varenje..."

Ističe da nije šala i da misli da samo svojim znanjem treba da stičete diplomu. Njemu je, kako je rekao, najbitnije znanje.

"Mislim da sam iz anatomije mogao da dobijem 10, ali nisam mogao jer nisam prisustovao praktičnim vežbama, a to je uslov jer nosi neki 10, 15 poena."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: