Završena sednica predsedništva SNS: Koje su bile glavne teme?

Završena je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 23.02.2021.

16:15

Završena sednica predsedništva SNS: Koje su bile glavne teme?
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Sednicom je predsedavao lider stranke Aleksandar Vučić.

Sednica je počela oko 16 sati u centrali SNS na Novom Beogradu.

Mediji su ranije preneli da će na sednici biti reči o stanju na KiM posle parlamentarnih izbora i da će se u tom kontekstu razmatrati i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u Srbiju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Takođe, kako navode, biće reči o u BiH, odnosno Republici Srpskoj, a očekuje se da će rukovodstvo SNS razmatrati i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

U sedište SNS među prvima su stigli stranački funkcioneri Zoran Babić, Goran Knežević, Nela Kuburović, Zoran Ðorđević, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković...

Na sednicu su stigli i Boško Ničić, Petar Petković, potpredsednik SNS Miloš Vučević, Biljana Popović Ivković, Goran Vesić, Zlatibor Lončar, Igor Mirović, Nikola Selaković, Ana Brnabić, Siniša Mali, Maja Gojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: