Tragedija u Ruščici; "Sin je ubio oca"

Jutros, nešto pre pet sati, u porodičnoj kući u Ruščici, nedaleko od Slavonskog Broda dogodilo se ubistvo, javlja SBplus.

Izvor: Jutarnji list

Utorak, 23.02.2021.

09:07

Tragedija u Ruščici;
Ilustracija: Shutterstock/Fer Gregory

Prema prvim neslužbenim podacima, čini se da je reč o porodičnoj tragediji, prenosi Jutarnji list.

"Jutros u 5 sati primili smo dojavu kako je u Ruščici došlo do sukoba između dve osobe. Policijski službenici su odmah upućeni na mesto događaja, gde su u prostorima kuće pronašli mrtvo telo muške osobe (56). Nedugo potom u blizini su pronašli i uhapsili mlađu mušku osobu (21), za koju se sumnja da je počinila krivično delo ubistva", istakla je zastupnica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Za sada nema informacija o tome što je moglo da prouzrokuje ovu tragediju.

"Ono što u ovom trenutku možemo da kažemo je da policija u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom sprovodi istragu nakon koje će biti poznato više detalja", dodala je Nujićeva za SBplus.

Iako komšije govore o tome kako je sin ubio oca i to hladnim oružjem, zbog zaštite istrage u ovom trenutku policija ne izlazi niti sa podacima o tome je li ubistvo izvršeno vatrenim ili nekim drugim oružjem.

"Znam ih iz viđenja. Jutros kada sam išao u trgovinu video sam policiju i hitnu, ali nisam se zadržavao. Tragedija je to", rekao je za SBplus jedan od komšija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: