Pronađeno telo Jovana Veselinovića

Telo Jovana Veselinovića (18) pronađeno je jutros u ulici Branka Krsmanovića u Nišu, saznaje B92.net.

Izvor: B92

Nedelja, 21.02.2021.

10:47

Pronađeno telo Jovana Veselinovića
Foto: B92

Telo je otkriveno jutros oko 9.30 sati u zgradi koja je u izgradnji.

O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Član porodice za "Novosti" potvrdio: Jovan više nije među živima .

"Policija mi je saopštila da je naš Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima. Još ne znamo da li nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je njegova obdukcija koja će dati odgovore", izjavila je majka Milica Cvetković koja apeluje na novinare da se suzdrže i ne objavljuju da se Jovan ubio.

Pojedini beogradski mediji prenose da se mladić ubio skočivši sa zgrade. Pretpostavlja se da je telo tu nekoliko dana, ali da je bilo nemoguće uočiti ga zbog žbunja koji se nalaze kod tog objekta.

Osamnaestogodišnji Jovan Cvetković iz Niša, učenik četvrtog razreda Umetničke škole nestao je u sredu oko 23 časa.
Njegova majka i drugovi započeli su potragu za mladićem nakon što se nije vratio kući nakon što je posetio druga i ispratio drugaricu koja koji živi u njegovom komšiluku.

Niška policija danonoćno je tragala za osamnaestogodišnjim Jovanom, a priključila su im se razna udruženja, taksisti i psi tragači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: