Dačić: Fajon može da bude posrednik u svađama u opoziciji

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić poručio je da bi "možda Tanja Fajon mogla da bude posrednik u svađama u opoziciji".

Izvor: Tanjug

Sreda, 27.01.2021.

20:53

Dačić: Fajon može da bude posrednik u svađama u opoziciji
FOTO TANJUG/ Zoran Zestic/ nr

On je tako odgovorio na kritike koje mu je uputio potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović da je zahtev za izuzeće tanje Fajon kao posrednika u međustranačkom dijalogu nastavak "prakse ućutkivanja" onih koji govore da su vlasti u Srbiji napustile evropski put.

"Pošto primećujem veliku nervozu kod Borka Stefanovica kako se neko usudio da kaže neku lošu reč o Tanji Fajon, iako dijalog još nije ni nastavljen, možda bi Tanja Fajon u međuvremenu mogla da bude posrednik u svađama u opoziciji, koji ne vole očima da se gledaju", naveo je Dačić u pisanoj izjavi.

Dačić je ocenio kao tragikomično da Stefanović njega optužuje da je upropastio SPS, kada su on i Ðilas, Tadić, Jeremić, Živkovic, Lutovac i ostali, uništili "kamen na kamenu" Demokratske stranke, nekad vodeće u Srbiji.

"Kada je jedini put Borko Stefanović nastupio na parlamentarnim izborima 2016. godine, sa svojim imenom i prezimenom osvojio je celih 0,94 odsto, tek toliko da se zna", naveo je Dačić.

On je dodao da će o nastavku dijaloga tek razgovarati sa Dejvidom Mekalisterom, najverovatnije sledeće nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: