Putin: Palata nije moja, ispiraju vam mozak FOTO

Ruski predsednik Vladimir Putin demantovao je danas glasine da poseduje palatu u Gelendžiku na Crnom moru.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.01.2021.

14:03

Putin: Palata nije moja, ispiraju vam mozak FOTO
Foto: Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

On je naveo da ta palata ne pripada ni njemu, niti nekom članu njegove porodice.

Putin je na virtuelnom sastanku sa studentima kazao da nije pogledao video-snimak koji je prethodnog vikenda objavio tim opozicionara Alekseja Navaljnog, pre svega zbog nedostatka vremena, i smatra da su glasine o palati korišćene za pokušaj "ispiranja mozga" Rusima, prenosi Tas.

"Nisam pogledao ceo film već samo delove koje su mi pripremili moji saradnici. Ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine. Nikada", rekao je Putin.

Istovremeno, on je skrenuo pažnju da bilo koja imovina ove vrste ima određenu dokumentaciju i podatke o finansijskim transakcijama, i da ne može da ne ostane trag u beležničkim knjigama o tome.
Foto: Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: