Selaković se sastao sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji FOTO

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Janom Bratuom, kojem je poručio da Srbija veoma ceni i podržava rad OEBS-a.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.01.2021.

13:08

Selaković se sastao sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji FOTO
TANJUG/ MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA

Selaković je istakao i da naša zemlja ima partnersku saradnju sa OEBS-om baziranu na međusobnom razumevanju i izrazio očekivanje za nastavak takvih odnosa, saopšteno je iz Ministarstva.

"Zainteresovani smo za saradnju i partnerstvo sa Misijom OEBS-a na reformskom putu Srbije, sa kojom delimo istu agendu", rekao je Selaković Bratuu, kojem je čestitao na imenovanju na novu funkciju.

Šef srpske diplomatije je istakao da je našoj državi veoma značajna podrška te Misije, pre svega, u oblasti pravosuđa i vladavine prava, slobode medija i izražavanja, demokratizacije i ljudskih i manjinskih prava, uključujući pronalaženje trajnog rešenja za povratak izbeglica i interno raseljenih lica kroz institucionalne inicijative.
TANJUG/ MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: