U zgradi suda u Novom Sadu pronađena imitacija eksplozivne naprave VIDEO

Policija je u zgradi suda u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

12:21

Default images

Pregled zgrade usledio je po anonimnoj dojavi o bombi,

"Koverat sa imitacijom elskplozivne naprave pronađen je u muškom u toaletu iza ve-ce šolje”, precizirala je za Tanjug portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena ostojin.

Ona je dodala da je policija obavila uviđaj i koverat odnela na dalje veštačenje.

Nakon pregleda zaposleni i građani vraćaju se u sudsku zgradu, koja je jutros oko 11 sati evakuisana zbog anonimne dojave o bombi, koju je uputio muški glas na telefon suda i rekao da je “u toaletu na prvim spratu postavio ekspolozivni napravu”.

Dodao je da će se javiti kasnije i reći gde je postavio sledeću napravu. Nakon dolaska policije, svi zaposleni, stranke i građani napustili su sudsku zgradu radi provera koje obavljaju kontradiverzione ekipe MUP-a.

Zgrada suda neretko je, proteklih godina, meta lažnih dojava o bombi, piše portal 021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: