Brnabićeva: Oni hoće da unište vakcine

Premijerka je ocenila da ne postoji neodgovorniji potez od toga što su privremene prištinske vlasti rekle da će zapleniti vakcine koje na KiM stižu iz Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2021.

12:21

Brnabićeva: Oni hoće da unište vakcine
FOTO: EPA-EFE/Andrej Cukic

Brnabićeva je kazala da na taj način političku kampanju svode na napad na zdravlje ljudi i istakla da u svakom slučaju Srbija neće dozvoliti da zdravlje naših građana u južnoj pokrajini bude ugroženo.

"Srbi u svakom slučaju mogu i da pređu u Rašku i da se vakcinišu. Ne bi bio veliki problem da zaplene i daju Albancima, ali oni hoće da unište vakcine", kazala je Brnabićeva.

Smatra da bi i za njihovu kampanju pred izbore bilo bolje da su postigli dogovor sa Beogradom, koji je nudio da se vakcine pošalju i u Prištinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: