Žena iz Požege uhapšena zbog pokušaja ubistva

Policija je u Požegi uhapsila tridesetdvogodišnju D.V. zbog sumnje da je sinoć nožem pokušala da ubije pedesetogodišnjeg muškarca, saopštila je Užička policija.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 21.01.2021.

10:39

Žena iz Požege uhapšena zbog pokušaja ubistva
Ilustracija:Depositphotos/kelpfish

Sumnja se da je ona, sinoć u Požegi, u kući u kojoj živi više porodica, prišla pedesetogodišnjem muškarcu s leđa i nožem ga ubola u predelu glave, saopštila je policija.

Dodaje se da je muškarac bio u gostima a da ga je ona, koja se tereti za ubistvo u pokušaju, sa skrivenog broja pozvala da izađe u hodnik.

Muškarcu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Užicu, a policija je rasvetljavajući ovaj događaj u kući osumnjičene pronašla nož za koji se sumnja da su njime nanete povrede, a u njenoj torbi 38 tableta lekova sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv uhapšene će biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenoj D. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivične prijave, biti predata nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: