Melanija Tramp se oprostila VIDEO

Još aktuelna prva dama SAD Melanija Tramp , za samo dva dana napustiće Belu kuću.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2021.

22:25

Melanija Tramp se oprostila VIDEO
Foto: Shutterstok/vasilis asvestas

Tim povodom obratila se naciji. Istakla je nekoliko projekata koje je tokom poslednje četiri godine sprovela porodica Tramp, a kada je u pitanju obnova i održavanje Bele kuće.

"U 2018. dovršili smo prvu celovitu obnovu kraljevskog kupališta od 1950-ih. Obnovili smo i predsednički lift. Godinu posle započeli smo višemesečnu obnovu poda Istočne sobe. Kuglana je takođe prošla potpunu obnovu 2019. godine i nadam se da će ona u budućnosti biti prostor u kojem će uživati svi koji je koriste, naglasila je Melanija.

Dotakla se i pandemije koronavirusa, ali i obnovu Cvetnog i Dečijeg vrta.

"Tokom 2020. godine naša je zemlja pretrpela razoran i neočekivan gubitak života zbog pandemije kovida 19. Kako se ovo poglavlje bliži kraju, važno je prepoznati brojne ljude i kabinete bez kojih moja uloga Prve dame ne bi bila moguća", naglasila je Melanija i zahvalila svim zaposlenima Bele kuće koji su joj pomagali tokom projekata koje je radila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: