Počinje masovna vakcinacija stanovništva u Srbiji

Vakcinacija za sledeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće sutra.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 18.01.2021.

12:37

Počinje masovna vakcinacija stanovništva u Srbiji
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Predstavnici medija, posebno medijski radnici koji su stalno na terenu, uvršteni u prioritetnu grupu, na apel medijskih udruženja, ali i na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića", rekla je premijerka Ana Brnabić.

"Od sutra kreće masovna vakcinacija stanovništva", kazala je Brnabićeva i apelovala na sve da se u što većem broju prijave.

Kako je navela, što se brže i efikasnije obavi vakcinacija to ćemo se brže vratiti normalnom životu.

Izrazila je očekivanje da ćemo uspeti da se tokom 2021. godine, u zdravstvenom smislu, vratimo onome što smo živeli pre pandemije koronavirusa.

Posebnu molbu uputila je prosvetnim radnicima da se u što većem broju prijave za vakcinaciju i navela da je to jedini način da se omogući da oni što bolje obavljaju svoj posao čuvajući svoje i zdravlje svojih porodica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: