Za noć palo još 30 centimetara snega u Ivanjici FOTO

Na teritoriji opštine Ivanjica prošle noći napadalo je novih 30 centimetara snega, pa ga na ivanjičkim brdima trenutno ima i preko pola metra.

Izvor: RINA

Ponedeljak, 18.01.2021.

11:10

Za noć palo još 30 centimetara snega u Ivanjici FOTO
Foto: Rina

"Putevi se čiste po prioritetima. Nekategorisani putevi prvi su očišćeni i prohodni, tako da su i učenici koji pohađaju nastavu u izdvojenim odeljenjima nesmetano jutros stigli do seoskih škola", rekao je predsednik opštine Ivanjica Momčilo Mitrović.

Nove snežne padavine nisu prouzrokovale probelem na području opštine Lučani. Svi opštinski putevi prvog i drugog reda su za sada prohodni.

"Nekategorisani putni pravci se čiste, mesne zajednice uz pomoć goriva koje im je obezbedila opština Lučani održavaju seoske puteve prohodnim. Snabdevanje električnom energijom na teritoriji opštine Lučani je uredno", rekao je predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović.
Foto: Rina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: