Milena Radulović pohvalila inspektorku: "Osoba koja vraća veru u život i institucije"

Glumica Milena Radulović je nakon podnete prijave za zlostavljanje protiv Miroslava Mike Aleksića posebno istakla rad inspektorke Vesne Gašić Stojković.

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2021.

17:27

Default images

Radulovićeva je na svom Instagram profilu objavila da da pomenuta inspektorka "osoba koja vraća veru u život i institucije".

Arhivska fotografija Foto: Profimedia/Sergei Karpukhin/TASS
"Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašic Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato sto može da vam pomogne, već zato sto takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nesto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoc EVO KO ĆE VAM POMOĆI!
HVALA, Vesna!!!", napisala je Milena u svojoj objavi.

"Kad nju vidiš znaš da nisi sama", takođe je polučila glumica. Milena Radulović javno je istupila i objavila da je doživela zlostavljanje tokom pohađanja časova glume kod Mike Aleksića, nakon čega su i druge koleginice prijavile zlostavljanje.

Podršku su im pružile mnoge javne ličnosti iz Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: