Novine: "Vakcine za sve"; "Ima prostora da Šapić i ja sarađujemo"

Dnevne novine u izdanju od ponedeljka, 11. januara mahom pišu o mogućnosti prijave građana Srbije da se vakcinišu protiv kovida 19 i to preko eUprave.

Izvor: B92

Nedelja, 10.01.2021.

22:25

Novine:

"Politika" piše o učestalo napadu na Srbe južno od Ibra "Albanci iz Metohije proteruju i povratnike", a donosi i intervju sa ministrom prosvete Brankom Ružićem "Državna matura odložena zbog nespremnosti fakulteta".

Naslovnu stranu "Večernje novosti" posvećuju izveštaju Evropskog parlamenta o napretku Srbije ka EU "Svaku šestu kritiku pisali Hrvati", dok o akciji prijave preko eUprave za vakcinaciju piše "Vakcine i 'na klik'".

"Blic" piše o početku prijave građana za imunizaciju od koronavirusa "Četiri miliona ljudi biće vakcinsano do jula", a donosi i izjavu gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića "Ima prostora da Šapić i ja sarađujemo".

"Kurir" naslovnu stranu posvećuje temi prisluškivanja političkog vrha Srbije pod naslovom "Strane službe", a prenosi i izjavu premijerke Ane Brnabić "Do kraja januara u zemlju stiže dva miliona doza".

List "Alo" naslovnu stranu posvećuje priči o imunizaciji od kovida 19 u Srbiji "Vakcine za sve".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: