Stanivuković kao Abazović: "Prihvatili su da podnesu ostavku" FOTO

Direktor Akvane, više neće biti direktor, saopštio je novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Izvor: B92

Nedelja, 27.12.2020.

17:20

Stanivuković kao Abazović:
Foto: Printskrin, TV Prva

Kako je naveo, smenjeni će biti i svi drugi direktori koji imaju loše rezultate poslovanja i koji su naš Grad doveli u ogromne probleme.

"Hitna revizija ovog preduzeća koje je pred kolapsom, dužnog više od 10 miliona KM, kreće već sutra u ranim jutarnjim časovima", napisao je Stanivuković.

Podsetimo, Stanivuković je juče saopštio da je doneo odluku da svi zvanični digitalni kanali komunikacije grada na društvenim mrežama moraju da budu napisani ćirilicom.

On je dodao da će biti doneto još strategija i odluka koje će ići u tom pravcu.

„Akvana” ima dugove od oko 10 miliona konvertibilnih maraka, od čega je pet miliona prema dobavljačima.

Stanivuković je dodao da je razgovarao sa radnicima tog javnog preduzeća koji nisu primili plate za oktobar, novembar i decembar ove godine.

Podsetimo, novi ministar policije Crne Gore Dritan Abazović po stupanju na dužnost sastao se sa direktorom Uprave policije Veselinom Veljovićem koji je posle sastanka podneo ostavku.

Nakon sastanka sa direktorom Agencije za nacionaln bezbednost Dejanom Peruničićem Abazović je objavio da mu je zahvalio na dosadašnjem radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: