Čuvar železničke stanice bežeći od migranata slomio nogu

Čuvar Železničke stanice u Banjaluci, bežeći od grupe migranata koji su ga opkolili, slomio je nogu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 09.12.2020.

11:21

Čuvar železničke stanice bežeći od migranata slomio nogu

Banjalučke Nezavisne novine pišu da je sinoć oko 20 sati, tokom redovnog obilaska staničnog područja, čuvar čuo plač deteta, ali nije mogao ni da nasluti šta će se dalje dešavati.

"Pokušavši da locira tačno mesto odakle se čuje dečji plač, čuvar je zašao između koloseka na kojima se nalaze stari železnički vagoni i u tom momentu ugledao grupu migranata, koja ga je brzo okružila", rekli su banjalučkom dnevniku iz Železnica Republike Srpske.

Osetivši se ugroženim, čuvar je nameravao da pozove policiju, ali nije uspeo jer ga je grupa migranata od pet mlađih muškaraca, okružila i fizički ugrozila, ali bez kontakta.

Kada je uspeo da izmakne, čuvar je pao i polomio nogu, ali je uspeo i da pozove stanično osoblje, koje je potom pozvalo policiju.

Policija je na licu mesta zatekla grupu migranata, pet muškaraca, jednu ženu i jedno dete.

Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka, rekla je za Nezavisne da je o svemu obaveštena Služba za poslove sa strancima i Terenski centar Banjaluka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: