REAGOVANJA NA MILOSEVICEV INTERVJU

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2000.

14:58

Default images
Potpredsednik republicke Vlade Nebojsa Covic je u sredu povodom intervjua Slobodana Milosevica izjavio: "Nama kad god nedostaje marketinga i odredjeni korak, pojavi se Milosevic, prvo kao ponovni kandidat, pa onda i kao predsednik SPS-a i, naravno, generalno je cela ta prica izlizana, istrosena i dosta jadno deluje. Cudi me samo sto ne dodje u neki otvoreni studio gde bi i gradjani mogli da se ukljuce da ga ponesto pitaju ili ne dodje na neki okrugli sto. Da li je pretnja ili nije, on je steta za politiku ove zemlje".

Potpredsednik Demokratskog centra Stevan Lilic o tome kaze: "Sama ta emisija najvise govori o njemu. To je, po svojoj prilici, pokusaj da se izvrsi resurekcija, da se ponovo vrati u politicki zivot, to izaziva odgovarajuce asocijacije, refleksije i retrospekcije u odnosu na sve ove protekle godine zaista negativnog vladanja i stavljanja partijskih, a narocito licnih interesa iznad opstih interesa", rekao je Lilic, prenosi B92.

Predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momcilo Perisic ponovio je u sredu da je bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica trebalo uhapsiti i ocenio da argument za takav stav predstavlja Milosevicev intervju Televiziji "Palma". Perisic je na konferenciji za novinare rekao da je Milosevica trebalo lisiti slobode i ne dozvoliti mu da ostane na celu Socijalisticke partije Srbije, a da je Jugoslovensku levicu njegove supruge Mirjane Markovic trebalo zabraniti.

Vlasnik TV Palma koja je intervjuisao Milosevica, Miodrag Vujovic o tome kaze: "Gospodin Milosevic je u psihofizickom stanju, onoliko koliko sam ja merodavan da procenim, jako dobrom, nasmejan je, ima mnogo posla - to mi je rekao, pre svega, zavrsio je organiaciju, kako je rekao, svoje stranke, a tvrdim da iz njegovog ponasanja proizilazi doza optimizma, sto ja ne bih da komentarisem", rekao je Vujovic, prenosi B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: