Uhapšena zbog sumnje da diluje narkotike

Beogradska policija uhapsila je J. P. (40) zbog sumnje da je dilovala narkotike.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.12.2020.

12:18

Uhapšena zbog sumnje da diluje narkotike
Ilustracija: Depositphotos/ viperagp91

Takođe, protiv tri osobe će biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su od nje kupile drogu.

Policija je pretresom stana J. P. pronašla oko 80 grama heroina, 150 grama spida, 65 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, vagicu za precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, saopšteno je iz Policijske uprave Beograd.

Kod dvojice muškaraca (39, 35), kao i kod žene (45) policija je pronašla manju količinu droge koju su, kako se sumnja, kupili od J. P.

Osumnjicenoj J. P. odredeno je zadržavanje do 48 casova i ona će, uz krivicnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršila krivicno delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Drugo troje se terete za neovlašćeno držanje droge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: