Tačijev advokat nudi nagradu od 10.000 evra: Donesite mi izveštaj Viliamsona

Advokat Tom Gaši ponudio je nagradu od 10.000 evra za svakog poslanika koji mu donese izveštaj bivšeg tužioca na Kosovu Klinta Viliamsona.

Izvor: Kosovo online

Četvrtak, 03.12.2020.

10:08

Tačijev advokat nudi nagradu od 10.000 evra: Donesite mi izveštaj Viliamsona
EPA-EFE Valdrin Xhemaj

Advokat nekadašnjeg kosovskog predsednika Hašima Tačija naime smatra da je upravo taj izveštaj Tačija i druge u zatvor, prenosi pisanje Reporterija portal Kosovo online.

Gaši je rekao da niko od poslanika nije nikada pročitao ovaj izveštaj.

"Izveštaj koji je Hašima Tačija i ostale poslao u zatvor nije izveštaj Dika Martija, to je izveštaj Klinta Vilijamsona, koji naši poslanici nikada nisu pročitali. Onaj koji ga je pročitao i koji ga ima, neka ga donese sutra do mene u moju kancelariju u centru Prištine. Ne dajem mu puno novca osim 10.000 evra. Ali ne poštom, već lično", rekao je Gaši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: