Kome je smešan montirani video-klip dr Tiodorovića i dr Kona? Nestorović: Meni je baš simpatično

Nekadašnji član Kriznog štaba podigao je prašinu ponovo, kada je na svom profilu na Fejsbuku objavio montirani snimak dr Kona i dr Tiodorovića.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2020.

10:27

Kome je smešan montirani video-klip dr Tiodorovića i dr Kona? Nestorović: Meni je baš simpatično
Tanjug/SAVA RADOVANOVIC

Na pomenutim snimku, osoba, na koju je namontirana glava člana Kriznog štaba dr Branislava Tiodorivića okreće sirenu na leđima drugog aktuelnog člana Kriznog štaba doktora Predraga Kona, koja šalje poruke kroz "oblačiće", na kojima su, vakcine, mrtvačke glave i novac.

Povodom pomenutog snimka juče se oglasio dr Tiodorović, koji je za beogradske medije rekao da je video taj klip, ali da ne može da veruje da je to tačno.

"Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni? Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos", rekao je za "Kurir" dr Tiodorović.

Danas se oglasio i dr Kon, koji je otkrio da se s Nestorovićem razmimoilazio u mišljenjima i na samim sednicama Štaba.

"To govori o njemu i njegovoj duhovitosti... Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu... Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću... Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći ce tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću", rekao je dr Kon za "Kurir" i dodao da deo sa mrtvačkim glavama nije video i da ne može da komentariše.

A nakon svega oglasio se pomenuti dr Nestorović, koji je objasnio da je video-klip na njegov profil okačila njegova supruga, kao i da smatra da je vrlo smešan. Ipak, nije siguran da li dr Kon ima isti osećaj za humor.

"Nisam ja napravio snimak, neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpatično, Kon kao ona sirena... ja sam izašao iz te priče, a ovo mi je prosto bilo toliko simpatično. Meni je neko poslao snimak i moja žena kad je videla, kaže: Daj da stavimo to na tvoj profil...I ja rekoh: Stavi, slobodno", rekao je Nestorović za Kurir.

Nestorović ističe da veruje da se doktor Tidodorvić neće naljutiti, dok za doktora Kona veruje da ipak hoće malo.

"Zaista nije bilo ama baš nikakve loše namere, samo mi je simpatičan snimak. Nakon ove objave telefon mi je zazvonio više od 140 puta. Kakve su sve šale na moj račun govorili, ali ja ih ne uzimam za ozbiljno", navodi Nestorović i dodaje da ga opterećuje to što sve što uradi ima neku konotaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: