Magla na putevima, kamioni čekaju više sati na granicama

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je iz Javnog preduzeća (JP) Putevi Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2020.

19:08

Magla na putevima, kamioni čekaju više sati na granicama
Foto: Depositphotos/anizza

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

"Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, dok je na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 180 minuta", naveli su.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

U saopštenju stoji i da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

"Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni. Savetujemo vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo", naveli su iz JP Putevi Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: