Iranski general: Strašna osveta čeka one koji su iza ubistva naučnika

Načelnik generalštaba iranske vojske Mohamad Bageri upozorio je da "strašna osveta" čeka osobe koje su iza ubistva visokog iranskog naučnika Mohsena Fahrizada.

Izvor: Beta

Petak, 27.11.2020.

23:30

Iranski general: Strašna osveta čeka one koji su iza ubistva naučnika
Foto: Tanjug/Fars News Agency via AP

"Odgovorne terorističke grupe i počinioci tog kukavičkog dela treba da znaju da ih čeka strašna osveta", napisao je u Tviter poruci Bageri, javila je državna iranska novinska agencija Irna.

On je nazvao smrt naučnika Mohsena Fahrizadeha "gorkim i teškim udarcem" i rekao da se Iranci neće odmoriti dok ne nađu i kazne ljude umešane u njegovo ubistvo.

Zvanično je saopšteno danas da je ubijen šef odeljenja za istraživanje i inovacije Ministarstva odbrane Mohsen Fahrizadeh.

On je bio "teško ranjen" kada je više napadača pucalo u njegovo vozilo, a njima je uzvratio bezbednosni tim koji je štitio naučnika, saopštilo je ranije Ministarstvo odbrane navodeći da lekari nisu uspeli da ga reanimiraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: