Hoti: Ne dajem ostavku

Premijer Kosova Avdulah Hoti demantovao je medijske navode da će podneti ostavku, napomenuvši da je jasan njegov stav po pitanju novog predsednika.

Izvor: B92

Petak, 27.11.2020.

13:40

Hoti: Ne dajem ostavku
EPA-EFE Valdrin Xhemaj

A taj stav je, kako je dodao, ili zajednički dogovor o kandidatu ili izlazak na izbore.

"Informacije koje kruže po medijima o mojoj ostavci su neistinite. Svojim radom sam dokazao spremnost i posvećenost rešavanju svih pitanja, uklanjajući blokadu i sa kompleksnih procesa, kao što je bila odluka o nastavljanju dijaloga sa principima i postizanje sporazuma u Vašingtonu, sastavljanje hitnog paketa o ekonomskom oporavku, kao i uspostavljanje konkretnih mera za upravljanje pandemijom", napisao je Hoti na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kada je reč o ostavci Hašima Tačija i izboru novog predsednika, Hoti je ponovio svoj stav o jedine dve opcije koje su moguće.

"Jasno sam stavio do znanja da parlamentarne partije imaju dve opcije, da pronađu rešenje za pitanje predsednika ili da se dogovore oko datuma za održavanje izbora. Ali, nikako ni u jednom kontekstu nisam spomenuo moju ostavku kao opciju", napisao je Hoti, prenosi Kosovo onlajn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: