"Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko 'strašan'..." FOTO

"Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio...", napisao je dr Predrag Kon na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2020.

09:44

Foto: Printskrin/TV B92/Arhiva

"Virus, međutim, zaslužuje respekt... Ma i njega se ne treba plašiti! Samo poštovati mere!", dodao je Kon.

Ovaj status dr Kona predstavlja reakciju na komentar predsednika Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palme, koji je pozvao lekare da se što manje pojavljuju na televizijama.

"Želim da zamolim lekare, doktor Kon, svaka mu čast, kad god upalim neki kanal - doktor Kon. Hej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu. Pričali su nam kada dodje leto zbog visoke temperature nestaće kovid, pa hajde još malo, pa evo sad drugi, pa treći talas. Izgleda da koronu više ne delimo na talase i da je neprekidno prisutna", rekao je Marković u Skupštini Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: