Novo upozorenje dr Kona

Broj umrlih će rasti, to je matematički jasno. To ćemo videti i u narednih par nedelja i taj broj će biti možda i trocifren, izjavio epidemiolog dr Predrag Kon.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2020.

10:08

Novo upozorenje dr Kona
Screenshot TV B92

U uključenju u Jutarnji program TV Prve, član Kriznog štaba je objasnio koje će to biti glavne teme na današnjem zasedanju Kriznog štaba, a jedna od glavnih tačaka o kojima će se diskutovati jeste prelazak na nastavu na daljinu putem interneta u školama u Srbiji.

Objasnio je da nije reč o prestanku rada škola, nego o kratkotrajnom prelasku, od nedelju dana, na onlajn nastavu.

"To je sve. Što se tiče zimskog raspusta, o tome treba da se nastavi da se govori. Treba sprečiti interferenciju gripa i kovida, jer grip još nije krenuo", reko je dr Kon.

On je objasnio i da će važne teme biti i vakcine protiv koronavirusa i rasprava o tome kakva je realizacija propisanih mera do sada, ali i procena stanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: