AMSS: Mokri kolovozi, opasnost od poledice

Vozače će danas na putevima Srbije pratiti promenljivi uslovi vožnje.

Izvor: B92

Subota, 21.11.2020.

09:40

AMSS: Mokri kolovozi, opasnost od poledice
Ilustracija: Getty images/ Stephanie Keith / Stringer

U nižim predelima mestimično mokri kolovozi zbog povremeno slabe kiše, dok će tokom dana biti susnežice i snega u južnim krajevima Srbije, koji će na ovim putevima donositi i zimske uslove vožnje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zbog mraza i mokrih kolovoza u višim predelima postoji opasnost od stvaranja poledice. Magla smanjuje vidljivost na prilaznim putevima Kopaoniku, dok je u ostalim krajevima ona za sada dobra.

Danas, prvog dana vikenda saobraćaj je van gradova slabijeg inteziteta i odvija se usporeno jedino na deonicama gde su u radovi toku. Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Za putnička vozila nema zadržavanja na graničnim prelazima. Kamioni na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju dva sata, na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: