Dodik: Nije mi prijatno što smo izgubili Banjaluku

Predsednik SNDS Milorad Dodik kaže da je tužan zato što gradonačelnik Banjaluke neće biti iz redova stranke koju vodi.

Izvor: Avaz.ba

Nedelja, 15.11.2020.

23:55

Dodik: Nije mi prijatno što smo izgubili Banjaluku
Foto: Depositphotos/Ale_Mi

"Nisam sretan i tužan sam što smo izgubili Banjaluku na mestu gradonačelnika", poručio je Dodik.

"Radojičić je dobro radio posao, nije mi prijatno što smo izgubili Banjaluku. Građani su odlučili i to je tako", navodi on.

SNSD je, kako kaže, u odnosu na prošle izbore u Banjaluci rastao.

"Razočarani smo činjenicom i o tome ćemo razgovarati jer koalicioni partneri nisu igrali korektno", kazao je Dodik i dodao da gubitak Banjaluke za SNSD nije mali udarac.

Kada je reč o ostalim opštinama i gradovima, Dodik je rekao da su do sada imali 40 načelnika i gradonačelnika, a da će nakon ovih izbora imati 41.

On je rekao da će broj glasova SNSD-a veći te mu je žao što Mićo Mićić nije pobedio u Bijeljini.

"Ovo su bili fer i korektni izbori i to je najvažnije. Nelogično je da imamo 60 odsto u Banjaluci sa koalicionim partnerima, a da je gradonačelnik izgubio", zaključio je Dodik.

Podsećamo da je kandidat opozicionog PDP-a za gradonačelnika Banjaluke, Draško Stanivuković, proglasio pobedu na lokalnim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: