Abazović: Nema "kockanja"

Lider GI URA Dritan Abazović poručuje da ta politička opcija neće, kako kaže, dozvoliti "kockanje" nacionalnim interesima CG.

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

12:02

Abazović: Nema
Screenshot/TV Prva

Do njegove izjave je došlo nakon što je mandatar Zdravko Krivokapić saopštio da je zadovoljan napretkom u formiranju vlade i da u njoj mogu učestvovati i političari, ako su kvalifikovani

Abzović je na svom nalogu na Tviteru napisao da je koncept ekspertske vlade najbolje rešenje.

"Koncept ekspertske vlade je najbolje rešenje i ostajemo u potpunosti privrženi toj ideji", jasan je Abazović.

Naveo je da o sektoru bezbednosti nema diskusije, a to, prema njegovim rečima, podrazumeva i Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje je, inače, Krivokapić ponudio Demokratskom frontu.

"Držimo se dogovora i poštovanja principa. Nećemo dozvoliti bilo kakvo kockanje sa nacionalnim interesima Crne Gore", naveo je Abazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: