"Hvala svima u MUP-u"; "Ponosno preuzimam novu dužnost, hvala Vučiću na prilici"

Dodsadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obratio se pripadnicima MUP-a zahvalivši im na zajedničkom radu.

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

08:51

Screenshot/O2

Zahvalio im je na zajedničkom radu u proteklih šest i po godina kako bi Srbija bila bezbedna i sigurna zemlja i istakao da s ponosom preuzima novu dužnost ministra odbrane.

"Dugujem veliku zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ukazanoj prilici da obavljam izuzetno odgovoran i častan posao ministra odbrane", naveo je Stefanović.

Stefanović je zahvalio svim pripadnicima MUP, navodeći da je imao privilegiju da sarađuje sa njima i da zajedno služe građanima.

Istakao je da je ponosan na sve velike projekte i reforme koje su zajedno sproveli i iskreno zahvalan na nesebičnom doprinosu koji su dali na stvaranju bolje i stabilnije Srbije.

"Želim vam puno sreće u daljem radu, da nastavite da se snažno borite protiv kriminala i korupcije i budete jak oslonac Republike Srbije u njenoj bezbednosti. Sve najbolje vama i vašim porodicama", poručio je Stefanović, a preneo MUP u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: