Prva dama Amerike održala predizborni skup u Pensilvaniji

Prva dama SAD Melanija Tramp održala je nedaleko od Filadelfije svoj prvi samostalni predizborni skup podrške suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.10.2020.

23:55

Prva dama Amerike održala predizborni skup u Pensilvaniji
Foto: Epa/ JIM LO SCALZO

Tokom svog govora, Melanija Tramp se pred nekoliko stotina pristalica obrušila na demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena i medije, hvaleći dosadašnji učinak svog supruga.

Prva dama je, braneći Trampov pristup u borbi protiv korona virusa, nastojala da minimizira rizike koje je pred američko društvo postavila epidemija u kojoj je, do sada 226.000 Amerikanaca izgubilo život, preneo je AP.

Ona je pokušala da optuži demokrate jer su, prema njenim rečima, postavili svoje lične interese ispred dobrobiti američkog naroda i fokusirali se na "lažne zahteve za opoziv predsednika", umesto na epidemiju korona virusa.

Melanija Tramp je kritikovala Bajdenov "socijalistički program" i osula paljbu na medije optuživši ih da se bave "besmislenim tračevima i dvorskim intrigama" u Beloj kući.

"Bajdenova politika i socijalistički program samo će uništiti Ameriku i sve što je urađeno u protekle četiri godine. Moramo da sačuvamo Donalda u Beloj kući da bi završio ono što je započeo, a naša zemlja nastavila da cveta. Mi se ne zatvaramo i ne krijemo u strahu kada je teško", rekla je između ostalog prva dama SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: