Razmatra se produženje policijskog časa

Francuske vlasti razmatraju koje bi opcije mogli da preduzmu u pojačavanju restrikcija, a mogueć je i produženje policijskog časa, saznao je Rojters.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 26.10.2020.

17:53

Razmatra se produženje policijskog časa
Ilustracija: GettyImages/ Emanuele Cremaschi Stringer

Pre dve nedelje Francuska je uvela policijski čas od 21 do 6 ujutro, međutim, otkako je uvedena zabrana kretanja u noćnim satima broj hospitalizovanih je nastavio da raste, navodi Rojters.

Izvori bliski vladi kažu da se razmatra produženje policijskog časa, zatvaranje tokom vikenda u kućama, kao i zatvaranje prodavnica koje nisu od preteranog značaja za stanovništvo.

Mere bi se primenile na parisku regiju i Marselj i Lion, gradove koji su žestoko pogođeni koronavirusom, rekao je za Rojters izvor koji nije želeo da otkriva identitet.

Mere koje bude predložio krizni štab biće prezentovane ove nedelje predsedniku Emanuelu Makronu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

9 h

Podeli: