"Đorđe nemoj da zloupotrebljavaš situaciju da sam ja predsednik tvoje stranke"

Narodna skupština Srbije danas nastavlja sa radom. Pred poslanicima rasprava o amandmanima na Predlog zakona o ministarstvima.

Izvor: Blic

Ponedeljak, 26.10.2020.

13:00

FOTO TANJUG/SAVA RADOVANOVIC

Nova Vlada Srbije trebalo bi da bude formirana u sredu, 28. oktobra, mandatarka Ana Brnabić će poslanicima predstaviti svoj kabinet i ekspoze, nakon čega će novi ministri i zvanično stupiti na funkcije.

I u nastavku zasedanja rasprava se svela na replike poslanika iz Socijalističle partije Srbije i predstavnika SDA Sandžaka, preneo je "Blic".

Šef poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević se u izlaganju o amandmanu koji je poneo Denis Imamović, nekoliko puta osvrnuo i na predsenika SDA Sandžaka, Sulejmana Ugljanina, što je bio povod za nekoliko replika dvojice poslanika.

Niz replika u jednom trenutku prekunuo je novi predsednik narodne skupštine Ivica Dačić, ne dozvoljavajući šefu poslaničke grupe partije čiji je predsednik ni da prekorači vreme predviđeno koje je poslovnikom predviđeno za repliciranje.

"Đorđe nemoj da zloupotrebljavaš situaciju da sam ja predsednik tvoje stranke", rekao je Dačić i reč dao narednom govorniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: