"Nisam upoznala saradnike, ali već sad mogu da kažem - radićete puno" VIDEO

Kandidatkinja za ministarku državne uprave i lokalne samouprave kaže da još nije upoznala saradnike ali da će im reći, kada ih vidi, da ih čeka puno posla.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

10:27

Screenshot TV Prva

Marija Obradović je na početku razgovora u Jutarnjem programu TV Prve rekla da je iz novinarstva prešla u politiku jer iz pozicije novinara nije uspela da "ubode u debelo meso političara".

Sada, kada sam u poziciji političara mogu mnogo toga da uradim s pozicije na kojoj sam i na kojoj ću biti, kazala je Maija Obradović, koja je i potpredsednica SNS.

A da bi bilo još mnogo bolje, treba da se osvoji "teško osvojiva tvrđava zvana kvotre u političkim strankama i to niko ne voli", istakla je nova ministarka.

Ono što najavljuje kao važan posao resora kojim će se baviti je pitanje biračkih spiskova i pitanje izbora. "Duga stvar je digitalizacija, e- uprava, dakle ono na čemu je premijerka Brnabić radila, a što je zastalo", istakla je Obradovićeva.

Dodaje da još uvek nije upoznala nove saradnike ali da već sada može da im kaže, pre nego što ih pogleda u oči je da će morati da rade punom parom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: