AMSS: Kamioni na Batrovcima na izlaz iz zemlje čekaju dva sata

Vozače očekuju povoljnije vremenske prilike i sa uglavnom suvim kolovozima, kažu iz AMSS-a.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

07:45

AMSS: Kamioni na Batrovcima na izlaz iz zemlje čekaju dva sata

Pojačan intenzitet saobraćaja treba očekivati na prilaznim putevima većih gradova, kao i na gradskim saobraćajnicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kamioni na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlaz iz zemlje čekaju po dva sata, dok se na prelazima Horgoš i Kelebija sa Madjarskom zadržavaju oko 60 minuta.

Na drugim prelazima za kamione nema zadržavanja. Na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

U noći izmedju 26. i 27. oktobra, zbog radova na zameni dotrajalih slojeva asfalta na auto-putu kod Malog Požarevca, na deonici u smeru ka Beogradu, doći će do zatvaranja saobraćaja na isključenju sa auto-puta iz smera Niša ka Malom Požarevcu. Alternativno treba koristiti petlju "Vrčin", a radovi će se u manjem obimu i bez potpunog prekida saobraćaja obavljati i tokom dana u ponedeljak i utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: