Tramp najavio pomoć Jermeniji?

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je sukob jermenskih i azerbejdžanskih snaga moguće ''lako rešiti'' i dodao da će ''nešto učiniti tim povodom''.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.10.2020.

20:31

Tramp najavio pomoć Jermeniji?
EPA/Shawn Thew

''Dakle sada imamo Jermeniju. Pogledajte Jermeniju, oni su neverovatan narod, bore se đavolski dobro, i znate šta, nešto ćemo učiniti tim povodom, zato što znate da je Jermenija imala težak put'', rekao je Tramp tokom predizbonog skupa u Nju Hempširu.

Kako prenosi agencija Armen pres, Tramp je rekao da je u subotu u Ohaju imao više predizbornih skupova i da se na jednom od njih susreo sa grupom Jermena.

''U Ohaju smo imali ogromnu grupu Jermena sa zastavom i sa celom tom pričom...Biće to OK. To može lako da se reši. Idite i recite to vašem narodu. Jermenijo, lako je to rešiti ako znate šta treba da se uradi'', rekao je Tramp, koji je republikanski kandidat na predstojećim predsedničkim izborima u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: