Novine: "Sledeće nedelje imaćemo 1.000 obolelih na dan"; "Rat protiv mafije: Ko će ga sve voditi i kako".

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 22. oktobra najviše pišu o novom sastavu buduće vlade i koronavirusu u Srbiji.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2020.

21:45

Novine:

"Politika" donosi tekst pod naslovom "Stižu nove doze uvoznih vakcina protiv gripa", kao i da "Srbija dobija koncentracionu vladu: Podela odgovornosti pred teške izazove".

List "Blic" navodi da mandatarka "Ana Brnabić još sastavlja vladu - Dilema: Jedno ministarstvo i tri ministra", kao i o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Rat protiv mafije: Ko će ga sve voditi i kako".

"Večernje novosti" pišu da su zabrinjavajuće prognoze lekara za Srbiju jer "Sledeće nedelje imaćemo 1.000 obolelih na dan". Takođe, list otkriva "Kako će izgledati nova vlada".

"Kuri" navodi da je danas "Najcrnji dan u Srbiji: Čak 512 zaraženih". O novim ministrima u Vladi pod naslovom "Nova Vlada", a "Alo" piše o koronavirusu u Srbiji pod naslovom "Dramatično: U jednom danu 512 zaraženih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: