Nicović: Predsednik je u pravu - odakle novac tim ljudima iz sveta podzemlja VIDEO

Marko Nicović, bivši načelnik policije grada Beograda, gostovao je na TV B92 u emisiji "Fokus" i tom prilikom govorio o najavi predsednika Vučića.

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2020.

17:13

Nicović: Predsednik je u pravu - odakle novac tim ljudima iz sveta podzemlja VIDEO
Foto: TV B92

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče javnosti putem video-poruke u kojoj se osvrnuo na sve učestalije mafijaške obračune u Srbiji i rekao da će Srbija izaći na kraj sa mafijom, za šta on lično garantuje.

"Mislim da je predsednik u pravu da se mora zaći u pozadinu, odakle novac tim ljudima iz sveta podzemlja", kaže Nicović na početku.

Prema njegovim navodima, ljudi iz podzemlja su ušli u sve sfere društva, i imaju svoje sudije, političare, novinare...

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: