Lončar: Tepić radi u interesu svojih patrona, a ne građana

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar kaže da bi bilo lepo da "za promenu vidimo Mariniku Tepic kako radi nesto konstruktivno i u interesu građana Srbije".

Izvor: Tanjug

Subota, 17.10.2020.

16:57

Lončar: Tepić radi u interesu svojih patrona, a ne građana
Printskrin/ TV B92/ arhiva

A ne, kako je naveo, isključivo svojih ličnih interesa i interesa "njenih tajkunskih patrona".

Lončar je time reagovao na objavu Marinike Tepić da je tužila predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić i članove Kriznog štaba zato što, kako je navela, "zakonska komisija nikada nije osnovana", kao i "zbog laži i obmana".

Lončar je u izjavi za javnost naveo da, kad bi neko uzimao Mariniku Tepić za ozbiljno, verovatno bi danas pomislio da je lep i sunčan dan, "jer se njoj sve češće priviđaju stvari, koje je besmisleno i opovrgavati".

"No, dobro je da postoji i neko poput nje, kojoj očajnička želja, a koja se granici sa agonijom, da se pošto-poto dokopa neke drzavne funkcije ne dozvoljava da makar po nekad predstavlja suvislu osobu. Izuzetak je samo blagajna Narodne skupstine gde joj nije problem da podize stotine hiljada dinara i mesecima posle rasformiranja Parlamenta", poručio je Lončar.

Premijerka Srbije Ana Brnabić demantovala je danas navode Marinike Tepić da "krizni štab ne postoji" i objavila zaključak Vlade Srbije o njegovom osnivanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: